Miért egy nagy tírpák a legtöbb orvos sztk-rendelésen?
Figyelt kérdés
Ha sztk-ba megyek nőgyógyászhoz és nem fizetek zsebpénzt már az ajtóba nagyon bunkóók a "dokik".
Keresek a nyugdíjazott dokibácsim helyett másikat. Hogy ne kelljen sokat fizessek, gondoltam, elmegyek először az sztk-s rendelésükre, nem a magánra. Jó nevű orvosok. De azt kell lássam, hogy pénzéhesek, mert az sztk-ba iszonyat szenya módon kezelt mind a 3, akinél eddig jártam. Fájdalmas vagy megtagadott kezelés, nyegle válaszok,nemtörődömség.
2009. okt. 7. 06:55
11/12 anonim válasza:
ja (utolsó vagyok) és a lányomra jól ráijesztett, hogy terhes, pedig csak cisztája volt!
12/12 anonim válasza:
Sajnos ez a helyzet. Mikor először voltam nőgyógyásznál 16évesen úgy megijedtem, hogy csak 20évesen mentem legközelebb dokihoz, de már magánrendelésre. Számomra szörnyű emlék marad, mert a doki durva volt, és bunkó, úgy kezelt mint egy kis k....t, pedig az uszodában kaptam el hüvelygombát és még szűz voltam, csak nem volt ép a szűzhártyám, mert 4éves koromtól balettoztam. Olyan kiszolgáltatott helyzet volt. Abszolút megértelek. Talán durva, de lehet a magánrendelésen azért veszik emberszámba a beteget, mert fizet, de mégis emberibbek a körülmények. Egyébként hol keresel dokit? Ha debreceni vagy tudok egy jó magándokit! Írj privát üzit nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!