Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez hüvelygomba?

Ez hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Mikor ujjazom magam, akkor volt már olyan, hogy ilyen fehér túrószerű darabos valami jött ki. Ez hüvelygomba?
2013. jún. 1. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nem viszketsz, nincs kellemetlen szaga, akkor nem valószínű
2013. jún. 2. 01:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, de valaminek biztos van ez.
2013. jún. 2. 06:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát...van a cervix nyák, ami sokkal sűrűbb, mint a hüvelyváladék, amit a hüvelyedben levő kis kehelysejtek termelnek... Na most nyilván nem láttam a hüvelyváladékodat, és nem csináltam kenetet, de amennyiben ez téged nem szokott zavarni a mindennapokban, mert bizony egy hüvelygomba elég kellemetlen érzés, akkor szerintem ez nálad természetesen ilyen, anélkül, hogy bármi bajod lenne... Ha az téged megnyugtat, menj el egy nőgyógyászhoz, de mivel itt mindenki véleményét kérdezted, nem pedig egy nőgyógyászét,én azt mondanám, hogy nem az..
2013. jún. 2. 15:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, na remélem.
2013. jún. 2. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!