Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől késhet? Talán emiatt?...

Mitől késhet? Talán emiatt? Infó lent.

Figyelt kérdés

3éve menstruálok,az első 3-4hónap után mindig pontosan jött meg,28naponként.Év elején össze-vissza volt mert a felvételi miatt stresszeltem sokat.Azóta viszont megint rendszeresen,28naponként jött meg.Most azonban 6napja késik és fogalmam sincs miért.Terhes tuti nem vagyok,mert szűz vagyok és barátom sincs!Tegnap mennem kellett a kórházba ultrahangra(pajzsmirigyre).Nem éreztem,hogy izgultam,stresszeltem volna ez miatt.Esetleg tudat alatt stresszeltem és ez miatt késhet??De az sem hiszem,mert ugye csütörtökön kellett volna megjönni,én meg tegnap voltam orvosnál.

Ez így elég aggasztó,mert suliba ugye nem engednek ki órán wc-re,ezért rendes,egészségügyi betét van a bugyimban minden nap,mert ha megjönne órán tuti eláznék:(

Ez így nem jó:\'(

Miért késhet?Tehetek valamit?

14,5/L

2009. okt. 6. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem igazán tehetsz semmit, több oka is lehet a stresszen kívül pl. enyhe felfázás amit lehet észre sem vettél. Ha máskor is előfordul akkor hormonális, menj el nőgyógyászhoz, fogamzásgátlót fog felírni ami helyrebillenti a hormonháztartásodat. Ne félj, ha más bajod nincsen valószínűleg nem fog megvizsgálni de ha mégis, nagyon óvatos lesz ha szólsz, hogy szűz vagy.

Egyébként nem kell a tanárnak kiengednie, egyszerűen felállsz és kimész. Azért vannak ezek a szabályok, hogy a diákok szünetben végezzék el a dolgukat és ne csak trécseljenek de ha valódi problémád van a tanárnak az égadta világon semmi köze hozzá, mikor mész ki.

2009. okt. 6. 22:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat!

Nem,szerencsére nincs gond.Eddig mindig pontosan megjött,csak év elején nem,de akkor sok stressz ért.

Éjszaka megjött,végre!

Az a baj,hogy ha kikéredzkedünk nem engednek ki,de volt egy lány aki azt mondta nekem h nem akar átázni...felállt kiment és cserélt tampont.Mire visszajött beírták neki a szaktanárit.:(

2009. okt. 7. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Beküldeném anyámat kicsit beszélgessen el az osztályfőnökkel erről.. Persze csak ha normális jó diák lennék. Amúgy leosztanám sírásig a tanárt:)
2009. okt. 7. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!