Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jött meg fél éve a...

Miért nem jött meg fél éve a menstruációm? 17L

Figyelt kérdés

December elején jött meg utoljára. Iszonyatosan erős volt a vérzésem, most viszont fél éve semmi... 12 éves korom óta menstruálok, de sosem akar beállni, már volt többször is negyed-fél éves kihagyás, ritka, vagy egy-egy hónap kimaradt... Mi van a testemmel? Tudom, hogy dokihoz kéne menni, de nagyon félek, de ha egy hónapon belül nen jön meg, elmegyek!

Mi állhat a háttérben? A túlzott, és konkrétan nagyon sok stressz, valamint az egészségtelen életmód, az elhízás okozhatja vajon?

2013. máj. 31. 16:47
 1/8 anonim válasza:
Ezt mi nem tudjuk megmondani sajnos, minél előbb menj el nőgyógyászhoz.
2013. máj. 31. 16:48
 2/8 anonim válasza:
36%
Ha két hónap után nem jön meg, akkor szaladnod kéne az orvoshoz. Ha már fél éve nem jött meg, akkor azonnal teleportálj az orvoshoz. A szervezeted nem érdekli, hogy félsz-e vagy sem, itt az a lényeg h meggyógyulj!
2013. máj. 31. 16:49
 3/8 A kérdező kommentje:
És hova kell menni? Nincs háziorvosunk, métbanyu is fél az orvosoktól, ezt ragasztotta át rám. Ha lehet, inkább kikúrálja magát itthon, de sosem menne el dokihoz... Ezért én szinte még sosem voltam, beteg is vagyok nagyon... Nem csak a menstruációm, más problémáim is vannak. :(
2013. máj. 31. 16:54
 4/8 orchidea3 válasza:
Már meg ne haragudj ez ősi gondolkodás,h nem megyünk el orvoshoz!!! A mai tudomány nagyon fejlett és még mindig tovább fejlődik! Azonnal menj el az orvoshoz lehet cisztád,vagy esetleg erősen meg vagy fázva ,vagy gyulladás,hormoszavar... sok minden lehet ezt rendbe kell tenni!!! Ne halogasd!
2013. máj. 31. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nőgyógyászati szakrendelést keress fel, én is petefészek cisztára gondolok. Mindenképp ki kell vizsgálni.

Sokszor az elhízás és a petefészek ciszta együtt van, mint tünet / PCOS szindróma/ , de ezt csak nőgyógyász igazolhatja.

2013. máj. 31. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:
A stressztől kimaradhat,igen.Endokrinológushoz menj,ne nőgyógyászhoz.
2013. máj. 31. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne félj az orvostól, keress női orvost esetleg első alkalommal, hátha az megnyugtatóbb a számodra.

Talán tini, vagy gyerek nőgyógyászatra mennék, biztosan van a közeletekben.

2013. jún. 1. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja és még a korodban ez nem probléma, de ha nem jön meg a jövő 2 hónapban, akkor el kellene menned dokihoz.
2013. jún. 1. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!