Első menstruáció?
Figyelt kérdés
Kettő napja véres volt a bugyim,és a wc papír is.
Egyáltalán nem fájt/fáj sem a fejem sem a hasam.
Most már 3.nap de már nem véres a papír és a betét sem.
Akkor ez ilyen rövid? A betétem mindíg csak egy picit lett véres,de a wc papír az rendesen piros volt..(az elmúlt 2.napban)
anyu szerint ez már menzesz,szerintetek is?
Holnap már nem fog jönni?
12/l
2013. máj. 30. 18:51
1/5 anonim válasza:
Igen,ez már menzesz.Az elején előfordul,hogy gyengébb és rövidebb ideig tart,idővel felerősödik.
2/5 anonim válasza:
Igen ez menstruáció, és egyáltalán nem biztos, hogy Neked is rossz lesz! Lehet, hogy ma már rendesen megindul, de az is lehet, hogy hónapokig semmi nem lesz.
3/5 anonim válasza:
Ez már mestruáció.
Általában az elején kevés vérzéssel jön meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Tegnap már kivettem a betétet(anyu is megengedte)
mert már a wc papír sem olyan.
Ma sem jött semmi,akkor a kövi hónapig nem fog jönni?
2013. máj. 31. 11:36
5/5 anonim válasza:
2. vagyok. Sajnos nem lehet tudni, hogy mikor jön meg a következő menstruációd. Lehet, hogy jövő hónapban, de az is lehet, hogy hónapokig semmi nem lesz. Ez mindenkinél változó, de ha hónapokig nincs semmi, akkor is normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!