Lehet-e befolyásolni női hormonokkal a mell növekedést? Esetleg tudok ilyet? Vénnyel vagy vény nélkül kapható készítményeket is várok.
-Hormon készítményeket csak orvos írhat fel, előzetes vizsgálat után. Létezik ilyen, hiszen az átoperált pasik mellét ezekkel növelik meg.
-Én kicsiként is szívesen megpuszilgatnám!
Ezek a termékek többet ártanak, mint használnak. A mai gyógyszeripar próbálja meg kihasználni a kétségbeesett kicsi a mellem/kicsi a farkam embereket, hogy otthagyják a pénzüket és tönkretegyék a szervezetüket büntetlenül.
Én semmiképp nem ajánlom.
genetika kérdése. Inkább.
Ha hormon bogyó sikert okozna, akkor nem kellene plasztikai műtét.
De én még ilyenről nem hallottam. Nem véletlen, hogy az összes férfi aki nővé operáltatta magát vagy azok a testépítő nők, akik a szálkásítást végletekig űzik... plasztikai műtét útján érik el a nagyobb kebleket.
Talán van ilyen, én még nem hallottam róla.
Viszont, ha kicsit híznál, akkor nőne a melled is, mivel az ugye főleg zsírszövet. Persze elhízni csak ezért senki nem akar, tudom. :) Én alapból vékony vagyok, kis mellekkel, de pár éve sikerült pár kilót felszednem és akkor a melleim is sokat nőttek.
Van erről egy blog, ott folyik ilyen diskurzus. Mivel sok mindent elbír az internet és nem hivatalos forrás, így még pártatlanként is azt mondom légy szkeptikus.
De íme:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!