Elég sokszor kell mennem pisilni. Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Felfázás nem hiszem, mindig is ilyen sokszor kellett, de már néha nagyon idegesít... Van, hogy 2 órát sem bírok ki, pedig nem szoktam sokat inni, sőt elég keveset... Ha meg többet iszok, akkor meg még rosszabb. Mi lehet a baj? Hogy tudnám ezt megoldani?2013. máj. 29. 21:32
1/3 anonim válasza:
Ha fogyókúrázol és éppen fogysz, akkor lehet gyakori vizelés. Cukrod rendben?
2/3 anonim válasza:
Jó lenne egy teljes vér és vizeletvizsgálatot csináltatnod.
3/3 anonim válasza:
Én is pontosan ilyen vagyok gyerekkorom óta. Vércukorszintet mérettem, rendben van. Gondolom, mindenkinek más méretű a hólyagja, más a hólyag érzékenysége, más mennyiség választódik ki a megivott folyadékból. Én ha elmegyek wc-re, hiába oltam előtte egy órával, én akkor is sokat pisilek mennyiségre, de mondjuk áttetsző. Nem sűrűsödik annyira be, vagy azt nem tudom megvárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!