A mellem mintha beverzett volna. Lehet ilyen?
Figyelt kérdés
A melleimen ilyen piros csíkok vannak mintha beerzett volna vagy veresre lett volna vakarva...
Nem tudom hogy mitől jött ki de nem múlik es felek h ott marad esetleg. Mostanaban híztam es lehet hogy összefüggésben vannak? Előre is köszönöm! :)
2013. máj. 28. 23:24
1/4 anonim válasza:
Ezek valószínűleg terhességi csíkok, striák. Hirtelen növekedéstől, hízástól alakulnak ki. Halványodhatnak, kifehéredhetnek, szinte alig láthatóvá válhatnak, de nem tűnnek el teljesen.
2/4 anonim válasza:
Ahogy az első válaszoló is írta, ez stria, és csak halványodni fog idővel, eltűnni nem.
3/4 A kérdező kommentje:
de nem vagyok terhes... olyan mint azoknak az embereknek akik híznak és kicsit terebélyesebbek és a bőrökön ott vannak mintha karmolások lennének csíkok. remélem azért el fog tűnni hisz nincs nagyon oka h legyen ott nekem. 15/L
2013. máj. 29. 16:10
4/4 anonim válasza:
2. vagyok. Stria nem csak terhes nőknek lehet, hanem kamaszoknak is, és pont a súlyváltozástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!