Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szülés után 4 hónappal miért...

Szülés után 4 hónappal miért nem kiván a párom?

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
A férfiak egy részre ilyenkor összezavarodik: eddig csak ti voltatok ketten, te csak az övé voltál. Most ott egy visító, kapálódzó betolakodó (akire egyébként nagyon büszke, hiszen az ő utóda, ő nemzette!), aki az ő párja figyelmének és idejének nagy részét kisajátítja. Kicsit vesztesnek, másodrendűnek érezheti magát, ezért nem közeledik hozzád; most nem az ő partnerét látja benned, hanem a gyermeke anyját. Minden rendben lesz, ne aggódj, előbb-utóbb mindenki helyrerázódik, ha megértő és segítő a társa. Légy csábító, éreztesd vele, hogy továbbra is kívánod. Amikor otthon elmész mellette, érjen hozzá a melled, mosolyogj rá cinkosan stb. Neked kell felé jelezned, hogy igényled az intim együttléteket.
2009. okt. 5. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
én nem szültem neki baby-t mégsem kiván....
2009. okt. 5. 23:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, néhány év együttélés után ez van:)
2009. okt. 5. 23:45
 4/9 anonim ***** válasza:
mer bisztos van neki más és azért nem kiván téged.
2009. okt. 6. 21:17
 5/9 anonim ***** válasza:

23:12 es vagyok.

és utolsonak irom: ez már nekem is eszembe jutott,sőt valószinű hogy igy van.

2009. okt. 6. 23:03
 6/9 anonim ***** válasza:
ovatosan kérdezrá de ojan tol aki jol ismeri a férjedet vagy ojant aki amunkatársa és vele dolgozik jo
2009. okt. 7. 15:33
 7/9 anonim ***** válasza:
na már megtutad hogy férjed meg csalt e téged mert az bisztos hogy téged megcsal mert nem őszint hozád,mert szerintem nem. csak beakar hálozni téged.
2009. okt. 12. 14:38
 8/9 anonim ***** válasza:
ÚÚÚristen micsoda helyesírás.
2010. febr. 11. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:
biztos már meg gondolt magát és a gyerk se kel neki meg tese
2010. júl. 25. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!