Miért fáj, görcsöl a szeméremdombom?
Figyelt kérdés
Egész nap semmi bajom nem volt, amint hazaértem, irdatlan fájdalom nyílalt bele, alig bírok ülni, járni pedig csak úgy, ha összegörnyedek. Folyamatosan fáj, néha ha beleszúr, akkor az alhasamban is érzem.
Ha megnyomom, akkor nem fáj különösebben, pisilni már voltam, az sem váltott ki kellemetlen érzést.
A mensimnek csak 2 hét múlva kellene jönnie (egyébként előtte csak a hasam szokott fájni).
Csak a terhesség kategóriájában találtam hasonló kérdést, de én nem vagyok terhes (hacsak nem szállt meg a szentlélek...)
23/L
2013. máj. 28. 14:02
1/3 anonim válasza:
Orvoshoz kellene fordulni és nem itt várni a kuruzslók válaszát. Így látatlanba bármi lehet.
2/3 A kérdező kommentje:
Kb. egy óráig tartott, azóta már nem fáj.
Gondoltam megkérdezem itt, hátha volt valakinek hasonló tünete... Nem fogok egyből rohanni az orvoshoz... De köszi a tanácsot!
2013. máj. 28. 20:38
3/3 anonim válasza:
lehet hogy a hasad görcsölt és oda vetült ki. nekem is volt már ilyen, de hamar elmúlt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!