Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még mindig van vmi baj?

Még mindig van vmi baj?

Figyelt kérdés

elmentem nőgyógyászhoz, mert sok volt a folyásom és felírt egy dermyc nevű gyógyszert plusz betadinos hüvelykúpot (két hétig kellet szedni), azt mondta, hogy begyulladt :S

nem rég telt le a két hét, de amióta nem szedem mintha ugyanolyan sok lenne mint előtte :/ nem értem.. vissza kéne mennem vagy nincs baj?

a folyásom olyan kis zselészerű vagy nem is tudom, hogy mihez hasonlítsam igazából.. :S

szerintetek van baj vagy csak én reagálom túl?

köszönöm a válaszokat

2009. okt. 5. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:

hát, a betadine hüvelykúp, az eléggé brutális, kiírt az mindent ami ottvan, jót is és rosszat is. a hüvelyflóra visszaállítására nem kaptál semmit?

a dermnyc + betadine ezígy egybe már elég brutális sztem :D sztem meggyógyultál már, ha volt vmi bajod.

2009. okt. 5. 23:48
 2/3 anonim ***** válasza:
deha gondolod visszamehetsz h ugyanolyan maeradt a folyásod, mint előtte, ésakkormajd kitalálja h milegyen. nem égő visszamenni, ha úgyérzed még baj van, nyugdtan menj vissza
2009. okt. 5. 23:49
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2009. okt. 6. 20:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!