Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tőzegáfonyát szedhetek rá?

Tőzegáfonyát szedhetek rá?

Figyelt kérdés
Amikor pisilek, nem csak cseppeket, hanem rendesen, akkor nagyon fáj és folyton érzem, hogy pisilnem kell, de nem vagyok felfázva. A tőzegáfonya segítene? vagy az csak megelőzi a problémát?
2013. máj. 26. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
De,a tünetek alapján ez felfázás.Jó rá a tőzegáfonya,és igyál sokat.
2013. máj. 26. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó a tőzegáfonya,de patikában vedd,sajnos 5-6000 ft körül van. Nekem a patikus azt mondta,szedjem végig mind a 60 darabot,úgy,hogy napi egyet veszek be,akkor nem fog visszajönni a betegség. Nekem másfél hete kezdődött a baj,ma már nincs tünetem szerencsére (lekopogom). Jobbulást :)
2013. máj. 26. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem mikor kijött a tőzegáfonya már nem segített,de egyébként szedem,csak úgy hátha jó...

Őszintén szólva nekem iszonyatos fájdalmakkal két hetente kiújult és már vért pisiltem mindig.

Semmi szer nem mulasztotta el,csak az antibiotikum két hét múlva újra előjött,aztán a 4. kijövetel után végül átálltam teljesen húsmentes étrendre ás csak az mulasztotta el nálam.

Azóta néha visszaestem és a rendszeres húsevés újra előhozta nekem,de a vegetáriánus étrend nem engedi kiújulni.(tejet,tojást viszont iszom/eszem)

2013. máj. 26. 16:17
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:))
2013. máj. 26. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!