Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Faj amikor pisilek, es mar...

Faj amikor pisilek, es mar eleg sok ideje, mitol van ez?

Figyelt kérdés
Amikor eloszor lefekudtem a baratommal (par honapja), akkor kezdett el fajni. Csipo erzest erzek amikor pisilek. Vettem gyogyszert, es ideiglenesen elmult. Aztan ujra elojott, es ujra es ujra. Elmentem nogyogyazhoz, megnezett es hugyholyaggyulladasom van. Felirt gyogyszert, es beszedtem, eppen ma volt az utolso nap, de meg most is erzem, egy kicsit, hogy faj. Mi bajom lehet? Egyszeruen csak meg nincs kikezelve? Ugye nem lehet semmi komoly, hisz azt latta volna a doktorno, nem?
2013. máj. 26. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Menj vissza a dokihoz.
2013. máj. 26. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Valószínű hogy az a fajta gyógyszer gyengébb volt, vagy lehet van ott más is, elég ha a húgycső van már csak begyulladva.

Szépen menjél vissza a dokihoz mondd meg neki hogy a gyógyszer nem segített, vagy írjon fel mást, vagy kezeljen máshogy.

Az is lehet hogy elkaptál valami fertőzést, főleg ha egy nyilvános wc-re ültél rá, már az is elég.

2013. máj. 26. 13:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Elofordulhat, hogy a baratomtol kaphattam el valamit? Nem tudom mennyit szamit az, hogy most voltam eloszor a baratommal, tehat most veszitettem el a szuzessegem. Befolyasolhat ez valamit? Egyebkent, 20 eves vagyok.
2013. máj. 26. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Meglehet. De ne hanyagold el, mert szövődmény is kialakulhat tőle.
2013. máj. 26. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Biztos hogy a barátodtól kapsz el baktériumot. Nekem 1,5 éven keresztül volt hólyaghurutom, mindig mikor együtt voltunk vért pisiltem másnap, görcseim voltak. Mindenhol azt mondták Chlamydiám van, HPV, biztos a fogamzásgátló. Egy orvosnak jutott eszébe megnézni a barátomat, kiderült hogy krónikus prosztata gyulladása van. Ennek 2,5 éve, és azóta is kezelik. Azóta nem is voltunk együtt csak gumival, és azzal is rizikós...
2013. máj. 26. 16:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem valoszinu, hogy vele lenne a gond mert mondta volna barmi baja is van, mert amennyire en tudom, azt erzi o is ha ilyen problemaja lenne, neki is kellemetlen. Masodszor pedig, tenyleg nem olyan reg fekudtunk le egymassal (mondjuk nem tudom ez mennyit szamit...)

Szerintem velem lehet a gond, csak nem tudom mar mi. Sok fele gyogyszert kiprobaltam, de mint irtam, meg mindig erzem egy picit sajnos. Az igaz, mindig papucs nelkul jartam hazban, es nem is oltoztem fel soha rendesen, ezt belatom. De miota gyogyszerezek azota odafigyelek magamra. Nem tudom mitol lehet, es mar eleg reg nem is fekudtem le a baratommal emiatt, es csak erzem...:(

2013. máj. 27. 11:37
 7/9 anonim ***** válasza:
az én barátom a mai napig nem érzi, hogy bármi baja lenne, csak a vizsgálat után derült ki mi baja. Remek pl a HPV, a pasiknak semmi gondot nem okoz általában, nálad meg rákot okoz.
2013. máj. 27. 12:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor mit csinalhatnek? Mit tanacsolsz?
2013. máj. 27. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
együtt kellene elmennetek egy urulógushoz. Ő csinál a vizeletetekből egy baktérium tenyésztést, és célzott antibiitikumot, amire a nálad található baci érzékeny. Ha bél baci van a vizeletedben pl coly, akkor valószínű hogy a barátodnak lehet valamilyen mértékű prosztata gyulladása. ( ez teljesen más mint a reklámokban hirdetett, prosztata megnagyobbodás) ahova most jár a barátom (20 éves), mondta a doki hogy jelenleg 30 18-25 év közötti fiatal srácot kezel prosztata gyulladással. Amúgy igyál sokat, teából pedig kifejezetten jó rá a cickafarkfű és a vízhajtó tea. Nincs túl jó ízük, de mézzel ízesítheted.
2013. máj. 27. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!