Létezik ilyen plasztikai műtét? (Intim. )
Figyelt kérdés
Az egyik szemérem ajkam undorítóan húsos, kilóg, mintha el lenne halva vagy nem tudom. :/ A másik teljesen normális. Eléggé undorító én pedig már szeretném, ha megtörténne a dolog. Viszont hiába mondogatja a barátom, hogy olyannak szeret amilyen vagyok félek. Főleg, hogyha e miatt lenne rossz az első. Létezik valami korremciós műtét amitől legalább normálisan nézne ki? Ha igen nem támogatott ugye??2013. máj. 24. 19:29
1/4 anonim válasza:
Plasztikázni lehet. Menj először nőgyógyászhoz.
2/4 anonim válasza:
Van támogatott is, ha ez az életviteledet zavarja. Begyulladhat az állandó irritációtól extrém esetben, akkor támogatott műtét, de addig szépészeti korrekciónak számít, amíg nem okoz gondot.
3/4 anonim válasza:
Pedig a barátodat tényleg nem fogja zavarni. Sok nőnek, lánynak ilyen. Fogadd el. A mütét komoly komplikációkkal járhat és nagyon fájdalmas lenne. Épszeü orvos meg sem csinálja tini lánynak ilyen indokból.
4/4 anonim válasza:
Ha nem okoz egészségügyi problémát, akkor sztk-ra nem csinálnak ilyen korrekciót. Ha nagy leszel, sok pénzed lesz, és még akkor is zavar, akkor meg tudod csináltatni, vagy ha most a szüleid kifizetik. Amúgy sztem se zavarjon. A legtöbben nem vagyunk elégedettek a formájával, méretével stb. De valószínűleg a pasid sem tökéletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!