Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a véleményetek? Féljek, ne...

Mi a véleményetek? Féljek, ne féljek? SOS?

Figyelt kérdés
tegnap voltam nőgyógyásznál mert barna volt a vérzésem és azóta is fájdogál a hasam alja!(babát szeretnénk) az orvos indokolta a barnázást a stresszel(esküvőnk volt) a hasi fájdalomra nem mondott semmit,kenetet vett,meg jövő héten megyek ultrahangra mert 2 éve nem voltam(általános az orvos szerint) azt mondta ciszta nincs,kóros elváltozás nincs!akkor miért fáj a hasam?félek,hogy ez befolyásolja majd a teherbeesésem!valaki járt már így?ha nagy baj lenne az orvos észre vette volna nem?
2013. máj. 24. 16:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
leszarnak ezek mindent,nekem is jobb oldalt van peteérésem mert pont tegnap volt elvileg a ciklus.hu szerint,de ott is érzem ink.hfájdogál,de lehet megint egy vesekő nem tudom:/ csak abban bízok h.sikerül teherbeesnem
2013. máj. 25. 04:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!