Miért szőrős a hátsó combom lány létemre?
Figyelt kérdés
Sajnos eléggé látható szőrszálak vannak hátul és elől is a combomon. A szőr vastagsága erősebb a hátsó részen mint a elől lévőn. Nagyon látszik a világos bőrömön még akkor is ha leborotválom, mert fekete kis pontok maradnak. Ez hormonális ok lehet vagy természetes? Ha hormonális vajon mennyi esélyem van arra, gyógyszer hatására elmúlik? A válaszokat köszönöm!2013. máj. 24. 14:42
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy genetikailag vagy ilyen.
2/6 anonim válasza:
először is vizsgáltasd ki magad egy endokrinológussal. én borzasztóan szőrös voltam, de úgy hogy mindenhol, és férfiasan... az orvos szinte biztos volt benne, hogy pajzsmirigybetegség, de nem...nincs rá magyarázat, egyszerűen csak ilyen. aztán elkezdtem járni IPL szőrtelenítésre (kissé drága), de 8 kezelés után már alig maradt szőröm, ami volt is alig látható. azóta meg epillálok, és megmaradt az eredmény. De mondom, nekem borzasztó volt. Ajánlom neked is, de lőször is egy vizsgálatot!!
3/6 anonim válasza:
Teljesen normális, nyilván genetikailag ilyen. Nekem is ugyanez van. Régen zavart, most már nem foglalkozom vele, csak leborotválom a többivel együtt, és kész.
4/6 anonim válasza:
Nem azért de szinte mindenkinek szőrős a lába...de szerintem neked genetikailag ilyen! Esetleg gyantáztasd
5/6 anonim válasza:
Nekem progeszteronhiányom lett, és ezzel együtt szőrösödtem ki :S
Epilálom, jobbat nem tudok.
6/6 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy genetikailag vagyok-e ilyen, mert a családom női tagjainak azokon a helyeken is alig van szőrzetük ahol normál esetben van mindenkinek. Apukám sem az a szőrős fajta!
2013. máj. 25. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!