Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gusztustalan, de mi lehet?...

Gusztustalan, de mi lehet? Még rendszertelen a menstruációm.

Figyelt kérdés
Három napig voltak vìrusos tüneteim,pl.:hasmenès,láz,hasfájásA doki azt mondta,hogy vìrus.Most barna bigyó van a bugyimban,ez mi?o.O

2013. máj. 23. 21:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson felvenni a kapcsolatot vele!!
2013. máj. 25. 08:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg már ott elszúrta a dolgot, hogy ilyen jeleket rak, mint ez: o.O, XD, stb...félszemmel megmondom, hogy valami kis kölyök, felnőtt ember pláne orvos nemigen használ ilyen jeleket!!
2013. máj. 25. 08:50
 13/17 anonim ***** válasza:
18%
1 38 éves vagyok. 2 ha nem hiszitek el gyertek el nézzétek meg 3 van feleségem és 2 kislányom nem vagyok perverz de mindenki magábol indul ki.
2013. máj. 25. 09:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
"Mindenki magából indul ki" -biztosan 19 éves lány!!!ként foglalkoztat a kérdező, aki szintén lány...neten soha sem szabad ajánlatokat elfogadni, kérdező!!!
2013. máj. 25. 09:47
 15/17 anonim válasza:
Szerintem se vedd fel vele a kapcsolatot. Sose lehet tudni. Meg annyira bizonygatja, hogy ő márpedig nőgyógyász, hogy ez egy kicsit szerintem gyanús, de ki tudja. Nem akarok rossz indulatú lenni. Ne haragudj, tanácsot sajnos én sem nagyon tudok adni, butaságot pedig nem akarok mondani.
2013. máj. 28. 15:11
 16/17 anonim válasza:
Semmi baj, ez természetes, lehet ebben a hónapban csak ilyen barna fog kijönni belőled és a következő holnap lesz "rendes". :)
2013. máj. 29. 21:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az életkorban még gyakran előfordul, hogy nincs peteérés és akkor nincs tüszőrepedés sem. Így a menstruációs ciklus második fázisában nincs sárgatesthormon termelődés, ami fokozná a méhnyálkahártya megvastagodását.

Azaz csak vékony méhnyálkahártya épül fel és az amikor leválik ez kevés vér kíséretében történik és mire az a méh üregéből a hüvelyen át távozik addigra lebomlik és ezért barnává válik.

Nincs gond, ez most ilyen. az első 3-4 évben ez többször is előfordulhat.

Jó, hogy így figyelsz magadra, és igen senkinek ne dőlj be,itt a neten sok mindent mondhat magáról bárki. Aki valójában orvos és válaszol nem szokta hangoztatni :)

2013. máj. 30. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!