Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves vagyok Már 2 hete...

14 éves vagyok Már 2 hete késik a menszeszem most halt meg a nagy nagymamám lehet hogy nagyon stresszes vagyok és emiatt késik? Ha igen mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még soha sem késet a menszeszem
2009. okt. 4. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Stressz miatt bizony lehet, sajnos csak azt tudom mondani, hogy nyugodj meg, tudom nehéz dologokon mész most át. Őszinte részvétem.
2009. okt. 4. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet, hogy emiatt késik... Ha ki tudod zárni, hogy nem terhesség (mondjuk szűz vagy, vagy nem volt testi kapcsolatod 2 hónapja), akkor nincs mit tenni, koncentrálj önmagadra, kevesebbet stresszelj (tudom most neked nem könnyű...), és probálj megbékélni a történtekkel.

Idővel majd helyrerázódsz, és visszatér a menszeszed is.

2009. okt. 4. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Ettől bizony késhet.Év elején nekem is két hetet késett a menstruációm,csak én a felvételi miatt stresszeltem,mert azt hittem elrontottam.

Nagyon nehéz most Neked - tapasztalatból tudom,hogy egy nagymama elvesztése pótolhatatlan,nagyon fájó dolog - de meg kell próbálnod megnyugodni és elengedni a mamádat!Ne idegesítsd magad azon,hogy miért történt ez a szörnyűség.Sajnos a mamádon már nem lehet segíteni.Nekem egy nagyon okos ember azt mondta amikor meghalt a mamám,hogy engedjem el,mert mindenkinek így lesz jobb.Én hetekig nem tudtam elengedni,szellemileg velem volt.Nagyon megviselt a dolog,de segítettek rajtam és miután elengedtem a másvilágra már nem voltam olyan stresszes az életem.

Próbálj meg magadra koncentrálni,nem stresszelni!

14/L

2009. okt. 4. 18:34
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :D:D:D:D:D (U)
2009. okt. 5. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!