14 éves vagyok Már 2 hete késik a menszeszem most halt meg a nagy nagymamám lehet hogy nagyon stresszes vagyok és emiatt késik? Ha igen mit csináljak?
Simán lehet, hogy emiatt késik... Ha ki tudod zárni, hogy nem terhesség (mondjuk szűz vagy, vagy nem volt testi kapcsolatod 2 hónapja), akkor nincs mit tenni, koncentrálj önmagadra, kevesebbet stresszelj (tudom most neked nem könnyű...), és probálj megbékélni a történtekkel.
Idővel majd helyrerázódsz, és visszatér a menszeszed is.
Ettől bizony késhet.Év elején nekem is két hetet késett a menstruációm,csak én a felvételi miatt stresszeltem,mert azt hittem elrontottam.
Nagyon nehéz most Neked - tapasztalatból tudom,hogy egy nagymama elvesztése pótolhatatlan,nagyon fájó dolog - de meg kell próbálnod megnyugodni és elengedni a mamádat!Ne idegesítsd magad azon,hogy miért történt ez a szörnyűség.Sajnos a mamádon már nem lehet segíteni.Nekem egy nagyon okos ember azt mondta amikor meghalt a mamám,hogy engedjem el,mert mindenkinek így lesz jobb.Én hetekig nem tudtam elengedni,szellemileg velem volt.Nagyon megviselt a dolog,de segítettek rajtam és miután elengedtem a másvilágra már nem voltam olyan stresszes az életem.
Próbálj meg magadra koncentrálni,nem stresszelni!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!