Már elmúlt a menzim?
Figyelt kérdés
Sziasztok!11 éves lány vagyok. Ez a második mezim,kedden kezdődött azon a napon és szerdán dőlt belőlem,ma kicsit kevesebb,és most már semmi.Szerintetek elmúlt? És ha igen,akkor holnap mehetek úszásra és Aquaword-be? Légyszi gyorsan válaszoljatok és értelmeset!Köszönöm.
11L
2013. máj. 23. 18:57
11/12 anonim válasza:
Kedves tampont osztogató válaszoló!
11 évesen még fejlődik a szervezet, ilyenkor még általában szüzek a lányok és egyáltalán nem ajánlott tampont használni! És főleg nem az első vérzésekkor, amikor is még ki sem alakul a rendes vérzés, vagyis nem is tudja az a szerencsétlen lány, hogy meddig tart, mekkora a mennyisége, stb.
Nagyon sok fiatal vagy szűz lány nem is tudja használni, mert még fájdalmas a felhelyezése.
Szóval te, ha akarod használd, de ne tukmáld már rá másokra!
12/12 anonim válasza:
En csak tippet akartam adni, hogy mehessen furdeni. Te meg utolso valaszolo ne mondjad nekem, hogy milyen tippet adjak! Foglalkozz magaddal, es inkabb olvass utana, hogy elso alkalommal is.lehet hasznalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!