A barnás folyás mennyi idővel van az első menstruáció előtt?
Figyelt kérdés
Mert már pár napja egyfolytában barna a bugyim. (jó persze a tisztasági b.-em) Szerintetek ez már az?2013. máj. 21. 21:07
1/19 anonim válasza:
Igen,ez már az. Nem mindig egyforma erős a menses,van amikor csak ennyi,van amikor erősebb.
2/19 anonim válasza:
milyen erősségű? folyamatosan van,akkor is ha megtörlöd? ha igen,akkor már az.
(nekem a ciklus akármelyik napján lehet barna folyásom,de az első előtt is,ahogy olvastam.)
3/19 A kérdező kommentje:
Köszí a válaszokat. Nem folyamatos a folyás
2013. máj. 21. 21:14
4/19 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy 1-2 nap múlva megjön rendesen? Mert az rossz lenne mer jövőhét oszt. kir. Nekem ez még csak az első lesz
2013. máj. 21. 21:21
5/19 anonim válasza:
Nekem első előtt pár hónappal volt barnás, utána semmi hónapokig, majd megint barnás, aztán megint szünet, a következő meg a tényleges menstruáció volt. Megfoszlott emlékeim szerint nálam ez olyan 8 hónapos procedúra volt.
6/19 A kérdező kommentje:
köszi, akk nekem is van remény, h nem pont most:)
2013. máj. 21. 21:23
7/19 anonim válasza:
ha jól emlékszem,először hatodikban volt barna folt a bugyimban. legközelebb 14 évesen,akkor már rendesen megjött.
de az is lehet hogy pár napon vagy héten belül.
8/19 A kérdező kommentje:
Én is 14 vagyok és már volt ilyen kb 2 éve na meg persze a fehérfolyás jó ideje
2013. máj. 21. 21:41
9/19 anonim válasza:
lehet gyenge menzesz. ha minden nap van egy min 3 cm-es középbarna folt a tisztaságin,már annak számít.
10/19 A kérdező kommentje:
hát a 3 cm naponta már megvan:)
2013. máj. 21. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!