Elég nagy esély van rá, hogy jövő hónapban mikor fesztiválozni megyek meg lesz. Mit tegyek?
Nem tudom, hány éves vagy, de ha kicsit idősebb, azt ajánlom, menj el egy nőgyógyászhoz, és kérj tőle gyógyszert rá. Nem tudom most fejből, hogy mi a neve, de írj rám privátban, ha érdekel, és megkeresem a dobozt. Én egy tábor miatt szedtem, és egy menzeszem teljesen kimaradt, csak két hónap múlva jött meg újra.
Óvintézkedések? Gondolom, ezek talán mind tudod, de leírom, hátha mégis jól jönnek. Csak sötét színű (inkább fekete) nadrágot vegyél, és gyakran cserélj betétet. Ne vegyél fel miniszoknyát. Rakj el pár pót bugyit, hogyha mégis gáz lenne. Nekem pl sokszor gond az éjjel, hogy elmozdul a betét, én ezt úgy oldom meg, hogy 2 azonos fazonú bugyit veszek, az egyikbe beleragasztom a betétet, a másikat meg ráhúzom, akkor elég stabil lesz. Ez nappal sem feltűnő. A tampontól ne félj, csak gyakorolj kicsit előtte. Ha nagyon erős a vérzés, használd betéttel együtt. Amire nagyon figyelj, az a higiénia! Gondolom el tudod képzelni, hogy milyen állapotok lesznek. Mindig moss kezet előtte is, ha lehet, a kilincseket ne fogd meg kézzel. Szerintem praktikus lehet egy kis csomag kézfertőtlenítő kendő, vagy alkoholos fertőtlenítő gél. Ha használsz tampont, ez még sokkal fontosabbá válik. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, így is szép kis regény lett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!