Irtózatosan fáj a bal oldalamon valami néha! Talán a mellem, vagy esetleg allata valami szervem, nemtudom, mer tolyan erős a kisugárzása hogy nemtudom megállapítani mi honna ered. Lehet, hogy mellrákom van? :S
Nagyon félek! De több tény is ellene szól. Pl körülbelük két éve, illetve több is, votlak iylen fájásaim, aztán elmúltak. Most csak egyetlen alkalommal jelentkezett újra, de nagyon megijedtem. Olyan iszonyúan éles fájdalom, ha csak megmozdulok, és 5-10 prcig tart. Csak a bal mellem környékén, vagy benne
A melleim közepén van (minkettönél) egy-egy nagyobb "csomo", de úgy tudtam, hogy kamaszkorban ez a mirigyek maitt van, ilyen amugy kb 3-4 éve. (most 16 vagyok)
Lehet morbidul hangzik, de ha rákos lenék (ilyen tünetekkel) 2 év alatt már azért lenének sulyosabb következményei, nem?
nemtudom mennyi idős vagy. Ha a melledben csomót észlelsz, ami hosszas időn belül sem múlik mindenképp el kell menned nőgyógyászhoz. tinikorban valóban előfordulnak kisebb nagyobb csomók, de csak átmeneti jelleggel. A bal bordaív alatti fájdalom pedig lehet lép-betegség jelei is, mondjuk lép-megnagyobbodás. Ezt hasi UH-val meg lehet nézetni, plusz az összes hasi szervedet, ami egy évben amúgy sem árt, ha mindenkinek megnézik, sok mindent ki lehet szűrni.( betegségeket).
Melleddel nőgyógyász, ha ő nem lát semmit, akkor menj el hasi UH-ra házi orvosodtól beutalót kérhetsz rá oda, ahova tartozol lakóhelyed szerint.
Egészségügyis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!