Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha épp megvan, és tesi lesz,...

Ha épp megvan, és tesi lesz, akkor betehetek tisztasági betétet, hogy ne látszon át a gatyán, vagy maradjak az intimnél?

Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tisztasági betét nem elég ilyenkor. Az átázik. Inkább látszódjon az egészségügyi betét, minthogy véres torna alsóban szaladgálj!
2013. máj. 20. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki, és honnan vette először ezt a hülyeséget, de nem látszik át az intimbetét a gatyán. :) Amúgy, a tisztasági betét nem lesz elég, ha mozogsz, akkor csak több jön, amit néha még az egészségügyi betétek sem bírnak.
2013. máj. 20. 22:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a csajok nem tornáztak akkor.
2013. máj. 20. 22:10
 4/11 A kérdező kommentje:
A rendes gatyán nem, de egy cicagatyán igen
2013. máj. 20. 22:13
 5/11 A kérdező kommentje:
amúgy köszi a válaszokat
2013. máj. 20. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha menstruálsz, akkor egészségügyi betét kell.
2013. máj. 21. 06:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Az nem a hétköznapokon? Amikor nincs meg de nemtudni mikor lesz?
2013. máj. 21. 07:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem. Menstruáció alatt egészségügyi betét kell, erős folyásnál pedig tisztasági. Gyenge folyásnál, ha annyi van, hogy az a bugyit amit reggel felveszel, kitart estig, akkor nem kell semmilyen betét.
2013. máj. 21. 07:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne hordj cicagatyát tesire? Tessék, itt a megoldás. :) Vagy ha annyira szeretnél, akkor tampon.
2013. máj. 21. 12:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

én cicagatyában tesiztem és éjszakai volt bent :) megnéztem tükörből és tényleg nem látszik a betét max a bugyi körvonala. persze fontos,hogy ne világ cicagatya legyen rajtad,hiszen egyrészt ha átázik,elég cinkes lesz a dolog,másrészt minél sötétebb a gatya színe,annál többet takar. fekete cicanadrág a tuti! sok helyen a fekete nadrágot amúgy is jobban szeretik a tesitanárok. nálunk kötelező is. (halleluja :)

ha tesi lesz,előtte mindenképp kell cserélni és ha átlátszik,ha nem,akkor is vastagabbat kell berakni,mert megerőltetésnél jobban vérzel.

2013. máj. 21. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!