Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 évesen nincs mellem!...

13 évesen nincs mellem! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Az előbb csúfolt ki a bátyám, hogy semmi mellem, meg ha a mellembe vág, miért rinyálok, hisz nics is mellem, es kb ugyfaj nekem is mint egy fiunak. Nincs mellem, csak a felso alol mindig csak a mellbimbom latszikki, mert anyam nem vesz melltarto, mert nincs mellem. Tetszik egy srac de semmi eselyem, mert nem vagyok noies. Fog ez valtozni? :((((
2013. máj. 20. 13:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#1, #2, #9, tudom, nem kene magamra venni, csak a srac miatt probalok noies, es csinos lenni, de ha beszologatnak, nem latom ertelmet. ugyerzem ha ok ilyenek latnak, akkor a srac is.. :(
2013. máj. 20. 15:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia. Aterzem a problemad. Bar engem a batyjam nem piszkal ilyesmivel,mas viszont volt,hogyigen. Egyszer nyaron az egyik ismerosommel medenceztem es mikor ereztem hogy kicsit elcsuszott a "melltartom"indig megigazitottam. Es erre azt mondta: Minek nyulkalsz mindig a melltartodhoz?Nincs is melled.

Hat ez eleg szarul esett. Volt meg par hasonlo dolog is,de azt most hosszu lenne leirni.

Hidd el aterzem a szomorusagodat,mert en is 13 vagyok es tetszil egy fiu aki engem szerintem csak havernak tart. Es meg mellem sincs..

Eleg rossz erzes,hogy az osztalybol szinte mindenkinek van melle,nekemeg nincs. De van egy baratnom akinek mar van valamije,de a melltarto meg nem kene neki es jar egy fiuval aki ugy szereti ahogy van es nem a melleit nezi.

Es van egy masik lany osztalytarsam akinek igaz,hogy mar no,de azert egy melltarto meg nem kene ra. Es melltartoba jar kozbe meg a melltarto felig ures.Es igazabol kicsit idegesito,hogy ""hazudik""(mrrt nincs akkora melle).

Meg nem kestel el semmirol. Meg van idonk fejlodni. Nekem irhatsz uzit is,barmilyen temaban. Ha tudok,segitek!:))

2013. máj. 22. 17:01
 13/13 anonim válasza:
Az majd 15 16 éves kortól alakul ki addig ne aggódj
2024. máj. 21. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!