Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másnak is több pattanás...

Másnak is több pattanás jelenik meg az arcán menzi előtt?

Figyelt kérdés
nekem pl közbe alig de előtte pár nappal több jelenik meg..ez normális?van másnak is így?
2009. okt. 2. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Teljesen normális!

Nekem is igy van!:)

2009. okt. 2. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is. Utálom! Nem elég, hogy megjön, még ezek a hülye pattanások is. De próbálok nem kiborulni miattuk. :)
2009. okt. 2. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:

És nekem is.

Végre tiszta, sima a bőrőm, aztán mikor megjön, újra elöntenek a pattanások és kezdhetem újra az egész pattanástalanító-hadjáratom. :)

2009. okt. 3. 07:53
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem úgy szokott lenni, hogy előtte kb egy héttel egy vagy két HATALMAS pattanás jelenik meg a homlokomon :\
2009. okt. 3. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is kb. 1 héttel előtte "kiírom" az arcomra, nehogy valaki az utcán, munkahelyemen, stb. ne tudja, hogy éppen menstruálok. :=( Aztán, amikor elmúlik, a bőrőm is kitisztul, nyilvánvalóvá téve a környezetemben, hogy 3 békés hét következik.
2009. okt. 3. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:
jujjj....Nekemíísss..és énis utálom...Rendszertelen a havim, de így mindig tudom hogy mikor jön meg, mert előtte lesz egy csomó pattanásom, amúgy meg sosincsen...:S....ÁÁÁÁÁ!!^^
2009. okt. 3. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!