Akkor megyünk 3 napos osztálykirándulásra, mikor menstruációm lesz. Mit csináljak, hogy ne vérezzem majd össze magamat?
ha szerencsétlen leszek,akkor nekem pont meglesz ballagáskor és táborozás alatt,ahol strandolni is fogunk. másrészt sátrakban fogunk aludni és a fürdést is alig tudjuk majd megoldani. na meg várhatóan több lánynak meglesz akkor,szóval ha valamelyiknek elfogy a betéte vagy akkor jön meg,nekem vagy másnak kell adnia,szóval kéregethetünk mástól mert mindenkinek más lesz és más van. a tamponról arról nem is beszélve. persze,angol wc van,de abban a higiénia mentes klotyóban hogy rakom majd fel? és a betétcsere? a wc több méterre van a sátraktól és a wc-től is még több méterre a szemetes,élmény lesz cserélni..
14L
Szerinted melyik pasit érdekli, hogy xy átázott-e, vagy sem..:?Egyébként is külön alszanak fiúk és lányok.
Ne izgulj én már valóban áztam el edzőtáborban a fehér gatyámban nem egy pasi előtt (kb 100 fős volt a tábor), a kutya nem szólt érte, csak én vettem észre az öltözőben, a többiek szartak rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!