Próbálta már valaki a görögszéna teát vagy lenmagot mellnövelés céljából?
Ezeket 16 évesen is lehet fogyasztani? Kb. mennyi idő szükséges a hatás eléréséhez? Együtt is alkalmazhatóak? Hízni is lehet tőlük?
Lécci ne mondjátok ,hogy várjak mert még úgy is nőni fog . Nálunk a családban mindenkinek kicsi van , és én sem C vagy D-set akarok nekem már az is elég lenne ha az A kosarasban lenne valami ://
Szia! Teljes mértékben megértem a problémádat, egy cipőben járunk, csak én most 18 éves vagyok. Sok mindent kipróbáltam már, semmi nem jött be, de tegyük hozzá, hogy nem is voltam kitartó.
Lenmagról sok jót hallottam, főleg a lenmagpehelyről, amit ha joghurtba keversz, akkor tökéletes reggelinek. Én most fogom beszerezni ezt.
Görögszénám viszont van. Én görögszénamagot vettem. Egyszer kifőztem teának egy adagot, de borzalmas volt, nem tudtam meginni. Most elkezdtem csíráztatni. Vízbe tettem 2 nap múlva kihajt és megeszem. Azt mondják hatásos, hát majd meglátom. :)
Amúgy ha ennyire érdekel a téma, csatlakozz ehhez a fórumhoz:
Én is tagja vagyok, ha kérdésed van bátran tedd fel, talán valaki tudja a választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!