Lányok! 14éves vagyok, és nemrég jött meg a menstruációm! Nagyon szeretnék tampont használni. Nem sikerült feltennem, pedig ellazítottam, nem voltam ideges, és még nagy levegőket is vettem. Eddig csak a tampaxszal jutottam valamire. Mit tegyek?
Tampontól nagyon ritkán szakad át a szűzhártya, nőgyógyász mondta.
Próbáld ki az Ob. silk-touchos tamponját, azon van egy fedőréteg, ami miatt könnyebb a felhelyezés.
Szia. Én nem rég kezdtem el tamponozni ..először én is szenvedtem vele.. 16 éves vagyok és még szűz.
Lehet hogy ki fogsz röhögni de ha benyálazod a mutató ujjad könnyebben felcsúszik a tampon..Amikor elöször felhelyeztem a tampont akkor is éreztem , minimálisan de éreztem, pedig mindent jól csináltam. A nőgyógyász azt mondta,hogy egyes lányoknál ez normális mert "szük" vagyok, és hogy hagyjam úgy a tampont(kb fél órára). Úgyhagytam, majd kivettem és újra megpróbáltam felhelyezni egy másikat akkor már nem is éreztem.. Azóta tampont használok és nekem nagyon be vált.
Egyébként ahogy már elöttem írták számít hogy mennyire nedves a hüvelyed.
A szüzességedet ne félj nem fogja elvenni..ha mindent a használati útmutató szerint csinálsz.
Amúgy én nem szoktam "pózolgatni" csak megállok (rendesen) és felnyomom x) igy a legegyszerűbb..
Remélem tudtam neked segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!