Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rezia fogamzásgátló. Ez normális?

Rezia fogamzásgátló. Ez normális?

Figyelt kérdés
Tudom hogy rengeteg ilyen kérdés volt, de nagyon megvagyok ijedve. Ma vettem be a 9. tablettát és 9 napja megvan a menstruációm tőle de az elmúlt napokban csak pecsételő vérzés és barna folyadék jön, azt olvastam hogy ez az első 3 hónapban normális és elmúlhat. De nálam jelentkezett hüvelyszárazság és libidó csökkenése is. Ezek is elfognak múlni vagy tablettát kell váltanom?
2013. máj. 16. 22:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyi lenne a kérdésem hogyha szedem 3 hónapig, de utána se jön vissza a libidóm akkor ha abbahagyom mennyi idő mire kiürül a szervezetemből? Azt olvastam hogy ez attól függ, hogy mennyi ideig szedték a tablettát, van akinek egy évbe is telhet hogy visszaálljon minden normálisba. 3 hónap szedés után mennyi idő kellene hogy visszaálljon?
2013. máj. 16. 23:02
 2/4 anonim válasza:

Szia.:)

én is reziát szedek már lassan 4hónapja és az első 1hónapban volt folyamatosan pecsétlő vérzésem.

ez normális, mert a szervezeted szokja a fogamzásgátlót.

De a hüvelyszárasság meg libidó csökkenése nem volt :| szóval lehet ezt egy nőgyógyásszal kéne megbeszélned aki felírta neked.:) ez a legbiztosabb!

2013. máj. 21. 08:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Mióta kiírtam a kérdést már bőven javulgatok :))
2013. máj. 21. 11:32
 4/4 Sipi Reni válasza:
én is azt szedek most kezdtem el de 7 nap után elrontottam szedését... ha megtaláljátok a kérdésemet lécci válaszoljatok rá.. hát előfordulhat mert más fogamzásgátló tablettáknál is van ilyen..nagyon remélem hogy nekem ha majd előröl fogom kezdeni nem lesz ilyen bajom akkor te is a gyógyszer szedésének az elején vagy ? nem ? nem tudom de szerintem be kell még állnia hátha a későbbiekben nem lesz ilyen libidócsökkenéssel járó panaszod
2014. jan. 4. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!