Barnázás a gyógyszer elfogyása előtt? Mitől?
Kövi hétfőn kéne meg jönnie,de vasárnap óta barnázok.
Így ugye maradt 4 db gyógyszerem,de bevettem.
Mitől lehet ez?
Ugye nem lehetek terhes?
Köszi a válaszokat.
21
Vmi gyengítette a hatását, vgy alapból nem elég erős neked a gyógyszer.
Ha megjött, akkor jó eséllyel nem vagy terhes.
Szedtem 2napig antibiotikumot.
2 éve szedem a Symiciat.
De sok helyen azt olvastam h ez lehet a petebeágyazódásának a jele :/
Akkor az antibiotikum miatt van. Gyengítette a tabletta hatását. Remélem használtatok kiegészítő védekezést.
Ha nem, akkor lehetsz terhes természetesen. Ha nem jön meg rendesen, csinálj tesztet.
Sajna nem használtunk semmit.
Lehet hogy jó nagy hülyeség volt :s
Biztos, hogy nagy hülyeség volt. Köztudott dolog (szerintem a tájékoztató is írja), hogy az antibiotikumok gyengíthetik a hatását, és ilyenkor kiegészítő védekezés kell.
Ha már tablettát szedsz, szedd felelősségteljesen.
Most meg reménykedj, hogy megúszod.
Érdekes módon és megtaláltam benne.
"A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek
Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.
Orvosa tájékoztatja, amennyiben kiegészítő fogamzásgátló módszerre lesz szüksége (pl. óvszer) és arról is, hogy ezt milyen hosszan kell alkalmaznia.
- Néhány gyógyszer csökkentheti a Symicia hatását és áttöréses vérzést okozhat. Ide tartoznak az epilepszia kezelésére (például a barbiturátok, karbamazepin, fenitoin, primidon, oxkarbazepin, barbiturátok, és felbamát) és a tuberkulózis kezelésére (például a rifampicin) használt szerek, valamint a fertőzések (gyulladások) kezelésére használt néhány ANTIBIOTIKUM (például a grizeofulvin, ampicillin és tetraciklin) és a HIV vírus fertőzés kezelésére használt gyógyszerek (például a ritonavir és nevirapin) és a közönséges orbáncfű gyógynövény."
Jaj nem erre gondoltam.köszi.hanem az antibiotikum papírjára ...
Jogos,a lecs*szésed,és köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!