27 éves vagyok, és az ortopéd orvosom szerint porc kopás van a térdembe. A csípőmig fáj a lában, de nagyon. Ez tényleg ilyen? Mit tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 18:50
1/3 anonim válasza:
szokták ezt injekciós kezeléssel enyhíteni.ugy tudom.de miért nem kérdezed ki az orvosod?:) ő biztos jobban tudja
2/3 anonim válasza:
Lényegében semmit, mert a porcszövet nem regeneratív. Tüneti enyhítésre szedhetsz Béres porcerősítőt, fájdalomcsillapítót (ízületi fájdalmakra diklofenák javallott), gyógytornász segítségével esetleg edzheted. De amúgy idősebb kordra valószínűleg marad a térdműtét.
3/3 anonim válasza:
Az orvos nem ad rá gyógyszert, fizikoterápiát, gyógytornát? Nekem a recept nélküli Proenzi 3 tabletta használ, de elég drága. Egyébként ha beírod a keresőbe, hogy porckopás a térdben, kiad egy csomó találatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!