Miért van egy hete folyamatos vizelési ingerem?
köszi :)
és ez mitől lehet?
Felfáztál, vagy lehet kezdődő hólyaghurut. Addig örülj amíg nem vért pisilsz, és már pisilni se tudsz, folyamatosan fáj. 2 éve 4 hetente volt hólyaghurutom, antibiotikumot kaptam rá mindig, én a barátomtól kaptam el bacikat. Egy évbe telt mire rájöttek, az én hólyagom azóta kikészült a sok hólyaghuruttól, még a sürgősségin is voltam kétszer miatta.
Amit tehetsz, vegyél Cickafarkfű, meg Vízhajtó teát, mézzel ízesítheted, igyál belőle jó sokat, amúgy is rengeteget kell inni hogy átmos a hólyagodat. Kamillás ülőfürdőt is vehetsz, meg melegítheted is a hasadat jót tesz neki. Mondják hogy a tőzegáfonya jó a hólyaghurutra de én nem tapasztaltam. Ha nem múlik el ennyitől, akkor kérj a háziorvosodtól laborba beutalót, hogy tenyésszék ki van e esetleg valami bacid ( attól is kaphatsz hólyaghurutot ha esetleg 'nagy WC-zés után a hüvelyedhez, meg a húgycső bejáratához eljutnak a bacik (a tanga ehhez tök jó út, meg a "rosszul törölgetés is")) Kitenyésztik milyen bacid van és kapsz rá célzott antibiotikumot. De szerintem először próbáld meg amit írtam, hátha csak felfáztál:)
Ne pánikolj, semmi bajod sem lesz ettől.
Menj el a házi dokihoz, esetleg vigyél vizelet mintát.
Majd kapsz gyógyszert (antibiotikum), amitől elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!