Milyen a hüvelytölcsér? Megéri beruházni rá?
Igazából a tamponnal soha semmi bajom nem volt, de most egy nőgyógyászati kérdésem kapcsán kaptam egy olyan választ (bár nem kérdeztem), hogy tampont ne használjak. Gondolom a szárító hatása miatt vagy nagyobb a fertőzésveszélye, ha pl. tovább bent marad.
Az intimtölcsérek, ahogy láttam 8-11 ezer között mozognak. Mennyire könnyű ezekkel bánni, higiénikusak? Érződik, hogy fent van? Nem szivárog?
Előre is köszönöm a válaszokat! 23L
Én kb. fél éve ruháztam be egy MeLuna-ra, ami gyűrűs végű (könnyű kiszedni, bár ezt is meg kell szokni, eleinte kellemetlen). Elég erős a vérzésem az első pár napban, de még így sem telik meg ezeken a napokon sem a 12 óra alatt. 24 ml az űrtartalma a lyukakig, ez az egyik legtöbbet bíró, amúgy L-es méret. Nem érezni, hogy fenn van, ki lehet önteni úgy is a tartalmát, hogy nem lesz az ember nyakig maszatos, csak egy kis rutin kell hozzá. Ahogy a felrakáshoz is. Az egyetlen bajom vele, hogy nekem az erős napokon a kis lyukakon át szivárog, de egy tisztasági betét elég hozzá, azt amúgy is mindig használok. Találtam olyat, ami lyuk nélküli, az egyik a Femmycycle ( ez lesz a köv beruházásom) ez atombiztosnak látszik, de rövidebb az élettartama. A másik pedig az Intimina Lelo. Ez nekem túl hosszú lenne.
Amúgy teljesen higiénikus, elég, ha ciklus előtt, és után kifertőtleníted folyadékban, vagy kifőzöd, felrakások között elég szappanos vagy sima vízzel elöblíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!