A porckorongsérv tud olyat, hogy napközben bejáratódik, reggel viszont segítség nélkül nemigen tudok fölkelni?
Napközben emelgetem a 6kilósomat, szoptatok, ami amúgy is szörnyen rossz tartással jár este a fürdetőről ne is beszéljünk.
Napközben úgy-ahogy el tudok tenni venni, de az alvás egy rémálom, nem tudok még csak megfordulni sem, mert akkor más szögben helyezkednek el a csigolyáim,és a fájdalomtól szó szerint nem kapok,levegőt. A gond az, hogy a gyerekem csak ciciből hajlandó enni, tehát mr, röntgen egyelőre szóba se jöhet. Csontkovácshoz amíg nem tudom mi van vele nem merek elmenni nehogy káromra legyen. Viszont kell vmi megoldás mert a gyerek ellátása is kezd komoly gondot okozni...
Szia!
Előfordul hogy napközben a mozgástól bemelegednek a szalagok és olyankor nem vagy csak kevésbé fáj. Ám amikor megpihen akkor nagyon. Minél tovább vársz annál rosszabb lehet. Én a helyedben minél gyorsabban keresnék egy jó csontkovácsot. Orosháza környékén tudok jót, nem tudom te merre laksz?
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Szia!
Túl vagyok 1 súlyos gerincműtéten. Először nekem is, csak így jelentkeztek a panaszok./ám 3 gyereket kellett özvegyen felnevelnem, a kicsi 5 éves volt/Dolgoztam, vizsgáztam, és átmenetileg gondoltam a fájdalomra.
A csontkovácshoz, nem tudom, miért ragaszkodsz??Ez nem játék!
Még súlyosabb problémákat okozhat.Keress, fel, 1 reumatológust, vagy idegsebészt!! Ha, kell oda fizess!Ezt tettem én is.. Lett MRI...
Mielőbbi gyógyulást! A hoxa portálon, találsz sorstársakat..Gerinc címszó alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!