Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lenne a köztes vérzés?...

Ez lenne a köztes vérzés? Lenn bővebben

Figyelt kérdés
Lindylette 20 fogamzásgátlót szedek már több mint fél éve. Eddig semmi problémám nem volt vele. Szombaton együtt voltam a barátommal, vasárnaptók pedig vérzek:S:S (nem akkor kéne megjönni) nem sértette meg a hüvelyemet, attól nem lehet. A vér mennyisége nem sok egy nap csak pár csepp nem darabkás csak kicsit nyúlós, de azért tisztasági kell :S Légyszi segítsetek! Mi lehet ez??? Mikor múlik el? Mitől lehet?? Köszi előre is a válaszért 17L
2009. szept. 30. 20:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet, de ezt a neten feltett körkérdéssel nem fogok tudni kideríteni! Irány az orvos, amint lehet. Lehet, hogy semmi okod az aggodalomra, de nekem pl. ilyen tünetekkel egy miómám volt. Ne halogasd!
2009. szept. 30. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy méhszájsebed van, ezt csak az orvos tudja eldönteni. Nem szeretnélek megijeszteni én se, de ez nem jelent jót.
2009. szept. 30. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!