Ha petefészek cisztát vagy PCO-t kezeletlenül hagynak, annak lehet szövődménye?
Figyelt kérdés
6 hós babámat szoptatom, de úgy érzem mintha megint cisztás tüneteim lennének. Korábban volt ilyen problémám, emiatt nehezen is sikerült a baba.
Viszont szeretnék szoptatni és gyógyszert nem szeretnék szedni. Lehet ebből baj?
2009. szept. 30. 09:09
2/2 anonim válasza:
Nekem 6 éven keresztül volt meg a cisztám a mérete változott, de a 35 mm-nél nem lett kisebb soha, a legnagyobb állapotban 98 !! mm volt, és a petefészek markerem is az egekben volt, akkor estem teherbe, és 2 hónap alatt teljesen elmúlt. Most én is úgy érzem, hogy jön vissza, de én 6 éven át sem hagytam, hogy hozzányúljanak, most sem fogom. Ha nem okoz különösebb fájdalmat, szerintem várj amíg még szoptatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!