Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma csináltam egy terhességi...

Ma csináltam egy terhességi tesztet, ami egyből kidobta a két csíkot. Ez már ad valami reményt, hogy nem vagyok méhen kívüli terhes? Ez jó jelenek számít, vagy nem jelent semmit?

Figyelt kérdés
A múlt héten csináltam két tesztet és mind a kettő pozitív lett, de elég halvány volt! A doki azt mondta, lehet hogy méhen kívüli terhesség, mert nem látott semmit!
2009. szept. 29. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel ezek a tesztek 99%-ban megbízható eredményt adnak ki, szerintem terhes vagy.

A múlt heti kettő esetleg azért lett halványabb, mert még alacsonyabb volt a hcg szinted.

De nem értem: a doki nem látott semmit?

2009. szept. 29. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
A tesz ugyanannyira pozitív méhen kívüli és belüli terhességnél is. Csak az ultrahang, vagy tapintás mondja meg, hogy hová ágyazódott be.
2009. szept. 29. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél gyereket, akkor jó:-)) A pozitív terhességi teszt annyit jelent, hogy babát vársz. Az ultrahang vizsgálat valószínűleg igazolni fogja, hogy a baba épp ott növekszik, ahol kell neki: a méhedben. No para!
2009. szept. 29. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az orvos azért nem látott semmit, mert még nagyon korai terhesség volt. 6. héten már nagy valószínűséggel látni fogja a babát.
2009. szept. 29. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!