Mi lehet ez? Hogyan tudom eltüntetni őket? NAGYON FONTOS!
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Nemrég elkezdtem szőrteleníteni magam intim területeken, és amikor néztem a tükörben, nehogy elvágjam magam, észrevettem, hogy kis gumók vannak a szeméremajkam, és a combom között, a bugyim gumijának vonalán... Mint a kis pattanások, ki is tudtam őket nyomni, fehér zsírszerű anyag távozott belőlük. De a heg ottmaradt... Olvastam neten, hogy tűzzel fertőtlenített tűvel ezeket ki lehet nyomni. meg is történt, akkor viszont vérrel keveredett folyadék jött ki belőlük... Most lilás, fényes heg van a helyükön. Nagyon csúnya, és most egyszer több ilyen - jóval kisebb, mint az előző, és sokkal inkább sima pattanásra hajazó - göb alakul ki a másik oldalon is! Mi a franc lehet ez? Mivel tudom eltűnteni? Olyan csúnya!2013. máj. 6. 23:11
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg a szőrtelenítés miatti kis szőrtüszőgyulladások. Nehogy tűvel kezd még egyszer szurkálni, mert maradandó hegeket okozol magadnak. Fürdés után használj hintőport de csak külsőleg. Ez segíteni szokott.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, annál nagyobb GÖBÖK ezek! Szőrtüszőgyulladást felismerem.
2013. máj. 6. 23:38
3/7 anonim válasza:
Az a legbiztosabb ha megmutatod nőgyógyásznak. Így látatlanban felesleges találgatni.
4/7 anonim válasza:
Az ott lévő zsírmirigyek tömődnek el. Eltüntetni tényleg csak kinyomkodással lehet őket.Mondjuk szakember jobban megcsinálná. Ha viszont hajlamos a bőröd arra,h heggel gyógyul,minden ilyennek nyoma marad főleg ezen az érzékeny vékony bőrrel fedett területen. Ezek idővel halványulni fognak,de teljesen nem valószínű,h elmúlnak. Próbáld meg ott is napoztatni,akkor kevésbé feltűnőek.
5/7 anonim válasza:
Nőgyógyásznak mi köze ehhez??????
6/7 anonim válasza:
Gyulladás a szőrtelenítés miatt. Ne szurkáld.
7/7 anonim válasza:
A borotválás miatt begyulladt.
Fertőtlenítsd és várj. Magától el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!