Lindynette 20-at szedek és mensi előtt 4 nappal mindig barna folyásom van. Ez normális?
Figyelt kérdés
Eddigi infóim szerint ezzel semmi gond nincs, de dokinál még nem voltam ezzel. Most lesz vége a 2. levélnek de az előzőnél is ugyan ez volt. Pontosan 4 nappal a "szünet" előtt, barna folyásom lett, elég erős, bár csak időközönként. Tehát nem folyamatos csak pár óránként jelentkezik a dolog, láthatóan.A fogamzásgátlót rendszeresen szedem, hellyel közzel nagyon ritkán +/- 1 óra csúszik be.Eddig azzal nyugtattak hogy normális ez, mivel a legkisebb hormontartalmú gyógyszerre is erősen reagál a szervezetem és érzi hogy jön a szünet, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.2009. szept. 29. 12:23
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj, nem bántásból írom, de inkább az orvos véleményét kérd ki...
2/4 A kérdező kommentje:
Olyan világban élünk amiben ha nem perkálsz magánrendelésért a dokinak akkor meghalni mész hozzá... Azért írtam ki a kérdést mert nyilván nem én vagyok egyedül ezzel így, és mivel nem érek rá dokihoz rohangálni állandóan, ezért olyanoktól várom a választ elsősorban, aki hasonló cipőben jár és esetleg az orvosával is beszélt már erről.
2009. szept. 29. 13:26
3/4 anonim válasza:
Szia, nem vagyok szakértő a témában, de szerintem sokmindenre rámondják, hogy normális, ami nem az... Szerintem abból kell kiindulni, hogy a természet rendje szerint 5 napos vérzés kellene, hogy legyen, tehát az számít normálisnak, ami azon kívül van, az nem. Én alapból ellenzem a hormonális fogamzásgátlót pont ezért mert beleavatkozik a természetes hormonrendszerünkbe. Sajnos nekem jól össze is kavarta. Mindenesetre ha szedni szeretnél, lehet, hogy Neked nem ez a legmegfelelőbb.
4/4 anonim válasza:
én is lindynettet szedek, első hónap közepén nekem is volt barnázás. De a másodikban már semmi gond nem volt. Azt mondják, hogy az első 2-3 hónapban még szokja a szervezet, ha nem javul, akkor menj inkább dokihoz. Én magánhoz járok, sztk-ban volt, hogy rossz gyógyszert írtak fel, gombára kaptam kúpot, utána elmentem magánhoz és kiderült, hogy streptococcusom van, amire antibiotikum kell,,
Szóval én inkáb fizetek... De sztk-s orvosnál is próbáld meg megkérdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!