Miért volt ez? (menstruáció)
Figyelt kérdés
2011 márciusa végén egyik este barnás volt a bugyim,azt hittem megjött. Másnap volt egy nagyon pici valami,de szinte semmi. 12 éves voltam. Anyának erről nem szóltam.
Aztán nem jelentkezett hónapokig. Sőt,egész pontosan 2012 október végén jött meg rendesen,14 évesen.
Az is elképzelhető,hogy 12 évesen jött meg,de mivel utána sokat fogytam és hormonbajaim is voltak,így nem tudott megjönni sokáig?
Tényleg erről lehet szó?
2013. máj. 5. 18:23
11/11 A kérdező kommentje:
rosszul írtam. Nem tartott egy napig sem,csak egyszer volt barna a bugyim,de nem véreztem utána,semmi.
Habár törvényszerű lett volna hogy akkor jött volna meg,mert akkor volt pont 1 éve hónaljszőrzetem. Viszont folyásom csak előtte max fél évvel jelent meg.. :(
2013. máj. 7. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!