Help, Darabos a folyásom de nem ég nem viszket, hüvelygomba?
Figyelt kérdés
Visszatérö hüvelygombám szokott lennni de 1 honapja nem történt semmi, végig csináltam 1 honapos kurát(gyogyszerek, kupok kenöcsök)és végre azt hittem minden ok. Most mult el a menstruácium és azt veszem észre h megint darabok vannak a folyásomban, de nem büdös nem viszket és nem ég, szerintetek hüvelygomba?vagy bakteriális fertözés?még a szört is visszanövesztettem, hátha...de megint ilyen a folyásom
kérlek ha tapasztalaitok vannak irjátok le. köszönöm
egy elkeseredett lány 18
2009. szept. 28. 21:34
1/1 anonim válasza:
A sűrű, fehér, darabos, túrószerű folyást tipikusan a kandidiázis, egy gombafertőzés okozza. Szerintem megint menj orvoshoz vele... Próbáld meg az intim lemosókat hátha jobb lesz tőle és nem kapsz el annyi fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!