Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit lehet tenni ellene? Ez...

Mit lehet tenni ellene? Ez így nem állapot!

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, ezért abbahagytam a fogamzás gátló szedését 2 hónapja. Azóta 4 helyett 5 hétre jön meg (ami valljuk be, nem rossz), viszont van 3 nap, amikor úgy vérzek, mint egy levágott disznó.

A házimunkára is képtelen vagyok, mert a vatta+tampon+betét kombinációval is csak úgy tudom elhagyni a vécét, ha utána rögtön lefekszek.

Van valami természetes módja a vérzéscsillapításnak?

Köszi a válaszokat.

2013. máj. 4. 21:44
 1/3 A kérdező kommentje:
*5 hónapja hagytam abba. Elgépeltem. De a lényegen nem változtat. :)
2013. máj. 4. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, iszol-e kávét, de én azt vettem észre -mert én is az első napokban úgy vérzek, mint az állat- hogy ha nem iszok, akkor valamivel jobb. Azt hiszem az értágító hatása miatt van ez vagy mi... Ez az egy jutott eszembe, többet sajnos nem tudok segíteni
2013. máj. 4. 21:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm #2!

Normál esetben, napi 2-3 bögre kvét iszok, de amikor megvan, akkor nem. Nem kívánom...

2013. máj. 4. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!