Mit lehet tenni ellene? Ez így nem állapot!
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, ezért abbahagytam a fogamzás gátló szedését 2 hónapja. Azóta 4 helyett 5 hétre jön meg (ami valljuk be, nem rossz), viszont van 3 nap, amikor úgy vérzek, mint egy levágott disznó.
A házimunkára is képtelen vagyok, mert a vatta+tampon+betét kombinációval is csak úgy tudom elhagyni a vécét, ha utána rögtön lefekszek.
Van valami természetes módja a vérzéscsillapításnak?
Köszi a válaszokat.
2013. máj. 4. 21:44
1/3 A kérdező kommentje:
*5 hónapja hagytam abba. Elgépeltem. De a lényegen nem változtat. :)
2013. máj. 4. 21:45
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, iszol-e kávét, de én azt vettem észre -mert én is az első napokban úgy vérzek, mint az állat- hogy ha nem iszok, akkor valamivel jobb. Azt hiszem az értágító hatása miatt van ez vagy mi... Ez az egy jutott eszembe, többet sajnos nem tudok segíteni
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm #2!
Normál esetben, napi 2-3 bögre kvét iszok, de amikor megvan, akkor nem. Nem kívánom...
2013. máj. 4. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!