9 napja mult el a menstruásióm pontosan 04.26-án. Ma 05. 04. én elkezdtem megint vérezni. Mi lehet az oka? Valaki volt már igy?
Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 15:34
1/7 anonim válasza:
2 dolgot írj meg légy szíves! Hány éves vagy, és mióta menstruálsz?
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg vasvérszegénységed van, akkor egészen biztos, ha szinte folyik, mint a csapból a víz. Én vettem Vas+C pezsgőtablettát annak idején, ez sokat segített. De ha gyógyvízben fürödtél (pl. Hévizen), annak radioaktiv vize is befolyásolhatja. Menj orvoshoz, a legjobb kivizsgálni.
3/7 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok. És 8 éve menstruálok.
2. Kommentelö azért nem mondanám hogy folyik mint csapból a viz. Inkább olyan mintamikor egyszerüen menstruálsz.
2013. máj. 4. 16:06
4/7 anonim válasza:
Lehet az oka mióma is, vagy petefészek-gyulladás (felfáztál), influenza, valamilyen erős vegyszerrel (tisztitószerrel) dolgoztál, amelyik porzott és beszívtad stb. Ezer és egy oka lehet.
5/7 A kérdező kommentje:
Egy kicsit felvagyok fázva, és 2 napja tüz volt az udvarunkon és poroltóval oltották és abból sikerült egy keveset belélegeznem nem tudom hogy közrejátszhat-e Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 4. 22:41
6/7 anonim válasza:
Annak idején olyan helyen dolgoztam, ahol minden évben egyszer rovarirtás történt, szürke tablettákkal, ezek szétporladtak és a gőzük írtotta a molyokat. Állítólag nem volt egészségre ártalmas, de minden nőnek megjött tőle újra a menzesze! A belégzése volt veszélyes, de mert minden főnök férfi volt, kinevettek minket.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már nem is vérzek 1 napig tartott. Nem tudom mi lehetett az oka.
2013. máj. 5. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!