Ki próbálta már ki az E vitamin? Tényleg meghozza a mensest?
Figyelt kérdés
Hány mg-ot szedtetek egy nap?És hány nap kellet mire meghozta a mensest?2009. szept. 28. 15:48
1/7 anonim válasza:
Honnan szedsz ilyen badarságokat? Bioszórán kellett volna odafigyelni! A menzeszt a hormonok befolyásolják illetőleg késhert betegség, nagy stressz miatt is, de napra pontosan belőni csak fogamzásgátlóval lehet, az is inkább 18 év felett ajánlott, mert kamaszkorban ígyis meg van eléggé bolondulva az ember hormonháztartása.
2/7 anonim válasza:
Nem értem, akinek nincs semmi baja ,az miért akar annyira menstruálni. Ennyire nagylányok akartok lenni, vagy mi? Mert akkor már szexelhettek? Nem értem...majd ha megjön, meg azt fogjátok mondani, bárcsak várt volna még 1-2 évet. Nem olyan jó dolog az.
3/7 anonim válasza:
OFF: nem biztos, hogy erről van szó. Én pl. 25 éves vagyok, áprilisban volt vérzésem utoljára. Sosem volt rendben a vérzésem. Én is irigylem azt, aki vérzik rendesen, nem csak gyógyszerekkel tudják meghozni neki, meg orvoshoz kell járni stb... Szörnyű érzés... Mind fizikálisan, mind lelkileg... Szóval örülj csak, hogy menstruálsz.
Az is lehet, hogy a kérdezőnek csak késik.
4/7 A kérdező kommentje:
Már 2 éve megvan a menstruációm.DE MOST 17 napja késik!Szűz vagyok!És már nagyon itt lenne az ideje hogy megjöjjön!
2009. szept. 28. 16:31
5/7 anonim válasza:
Néha előfordul, hogy minden ok nélkül kimarad. De talán az lenne a legmegnyugtatóbb, ha elmennél nődokihoz.
6/7 anonim válasza:
16:27
Azért írtam azt,hogy akinek nincs baja...
Egyébként nekem is kellett már a gyógyszer 17 évesen, mert én meg 14 napig véreztem, meg havonta kétszer jött meg. Szóval tudom miről beszélsz. Én azokra értettem, akik minél hamarabb akarják.
7/7 A kérdező kommentje:
Elég sokat stresszeltem mostanában és azért késik ennyit szerintem. (azért gondoltam arra hogy ezzel elősegíthetném a mensesz meghozatalát) Ha majd továbbra sem jön meg akkor elmegyek.De még várok elötte 1 hetet.
2009. szept. 28. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!