Már nemsoká 13 évesen még nincs mellem, miért?
Szia! En 13 eves vagyok (par honap mulva 14) es en is nehezen hizok. Most 45 kg vagyok de a magassagomhoz meg ez is keves. 167 cm magas vagyok es nekem azt mondta a doki hogy egy ekkora lanynak minimum 54 kg-nak kene lennie.
Nekem nincs meghatarozva hogy hanyszor eszek egy nap mert valtozo. A legjobb ha 5-szor etkezel egy nap. De en is altalaban 3-szor szoktam enni.
A lenyeg hogy nekem sincs meg mellem es engem is zavar,de egyszer ugy is megno. Ha kicsire,ha nagyra,de valamekkorara meg fog noni.
Ez fugg a genetikatol is,igaz.
Amiktol tudsz hizni: husok,tesztafelek,kenyer...
Kerdezd meg anyukadtol,nagymamadtol hogy nekik mikor jott meg. Akorul fog neked is. Amugy hany cm vagy?
Ertem. Nos az eleg keves..:// Hanyszor eszel egy nap?
Azt javaslom hogy probalj meg egy par kilot hizni..min. 40-re. Egyel tojast,husit,kenyeret,nassolnivalot,de ne feltetlen etkezes elott. Mostanaban en is ugy vagyok,hogy se nem hizok se nem fogyok.Ez igy eleg rossz..://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!