SURGOS! Vajon a baratom hogyan kaphatta el a fertozest?
Ma voltam nogyogyasznal, mert egesz honapban nagyon furcsa folyasom volt(nyulos atlatszo nyalkas,majd nagyon kremes).Kiderult, hogy fertozest szedtem ossze nemi aktus soran, es mehfalsebem van!A baratom hogyan szedhette ossze a fertozest? Azt kizarnam, hogy massal lefekudt volna!
18/l
pasik nemszoktak termálvízben gombát kapni.
sztem azvan h mondtad h neked már volt gombád...anno átadtad neki, csak pasikban ez ritkán jön elő, nincsenek tünetek, hanem csak lappang, és most pedig vissza adta neked. sztem ez állhatott fenn.
ha nem, akkor valszeg megcsalt.
"Azt kizarnam, hogy massal lefekudt volna!"
18 évesen kizárod? Fog még téged meglepi érni, az első nem is olyan sokára...
és kikezeltek rendesen a gombádból? orvos?
és amikor együtt voltatok nemvolt egyszersem fura folyásod? vagycsak fura érzés odabent?
Szia!
Amiről az egyik válaszoló írt, az az úgynevezett ping-pong effektus.
Nem feltétlenül tőled lehetett a párodnak tünetmentes fertőzése, lehet, hogy még bőven előtted szedte össze, de mivel nem okozott neki problémát, így nem is kezelte. Szóval nem biztos, hogy félrekacsintott.
Annyit tegyél még meg, hogy a későbbiekben elkerüljétek a ping-pong effektust, hogy kérj gyógyszert a pasidnak is, vagy küld el őt is orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!