Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, előfordult már veletek...

Lányok, előfordult már veletek, hogy orvosi vizsgálaton a doki kigombolta a nadrágotokat, miközben a vizsgálóágyon feküdtetek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 13:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
kedves 14:45-ös! Nem az intelligencia alacsony voltáról van szó és nem éppen hasi panaszokkal mentem a dokihoz. Egy teljesen általános vizsgálat volt, mert már régen voltam nála, és azt mondta, hogy szeretne megvizsgálni, ha már itt vagyok. Ennyi, csak fura érzés volt egy picit és egyszerűen kíváncsi voltam/vagyok, hogy ez másoknál hogy megy.
2013. máj. 2. 21:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló vagyok. Úgy lett volna szabályos, ha nem ő csinálja, hanem megkér Téged, hogy gombold ki és húzd lejjebb a nadrágot.
2013. máj. 3. 06:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem sem a doki szokta kigombolni a nadrágom,sőt most előszőr fordult elő hogy lejebb kellett húzni a nadrágot és megnyomkodta a hasam lejebb is.
2013. nov. 1. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!