Véres folyásom van. Mitől lehet?
Sziasztok! Tegnap és tegnap előtt (14-15. napon) véres folyás jelentkezett nálam. Tudom, hogy ez lehet ovuláció miatt, de még soha nem volt ilyen, ezért szeretném kérdezni, hogy mitől lehet ez.
Egyéb információk, amik talán számítanak: 20 éves vagyok és szűz (tehát fogamzásgátlót nem szedek), a utolsó menstruációm 1 hetet késett, már most stresszelek a vizsgaidőszak miatt, illetve hétvégén nyilvános wc-t használtam (talán elkaptam valami fertőzést?).
Forduljak sürgősen nőgyógyászhoz?
Köszönöm előre is a válaszokat
Menj el gyorsan valami nőgyógyászhoz
Fontos, hogy megállapítsa miért van
s tudjon adni rá valamit
Nem lehet, h a menzeszed kicsit hamarabb
akart megjönni?
De lehet valami fertőzés is
(a nyilvános klotyó miatt)
Menj el minél hamarabb nőgyógyászhoz
Az a biztos
szerintem semmi bajod, ne izgulj, ovuláció.
Erősebb a stressz miatt.
peteérés. az nem jelent semmit hogy eddig nem volt ilyen. egyszer el kell kezdődnie ennek a véres folyásos dolognak is.
sokaknak van véres folyása ovu alatt,nekem sem volt egy ideig,aztán minden peteérésnél volt és a mai napig is így van.
egy orvosi könyvben az áll hogy természetes jele az eseményeknek(peteérés).
sőt,nekem peteérés alatt van már ilyen folyás,egy ideig nincs,aztán megint van kábé a mensi előtt 1 héttel megint és addig tart amíg meg nem jön.
Köszönöm a válaszokat!
A 3. nap elég erős volt a folyás, de mára szinte teljesen elmúlt. Valószínű, hogy tényleg ovuláció, de azért még figyelgetem magam. :) Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!