Női nőgyógyászt keresek. Dr. Cseh Erikát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 16:44
1/5 anonim válasza:
Én ajánlanám. Hozzá járok. Szerintem nagyon rendes, körültekintő, türelmes, választ ad minden kérdésedre. Nem vészes az ár sem, amit elkér. Egy általános vizsgálat 10000,-Ft. Ebben benne van a rákszűrés, ultrahang, hastapintás, mell megvizsgálása. Én biztos szülni is nála szeretnék majd.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi...nagyon szimpi külsöre,de akkor ezek szerint korrekt is:)
2009. szept. 30. 11:13
3/5 anonim válasza:
Szia én róla azt halootam (jelzem hallottam), hogy még kicsit tapasztalatlan.
Én jártam nőhöz és férfihoz is. Mindkettő normális volt, de a hapsi egy vizsgálatért elkért 13rugót. Most Dr. Mészáros Mártához járok, rendel vidéken is, nála egy rákszűrés, tenyésztés, tapintás 7000 ft.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi..én egy fórumon olvastam,hogy vmi új kórházban vezeti a szüléseket,és emiatt olyan...nem tudom hány éve praktizál...de nekem szimpatikus:)
2009. szept. 30. 16:22
5/5 anonim válasza:
Én nem ajánlom őt. Az én problémámmal egyáltalán nem foglalkozott, annak ellenére, hogy a honlapja főoldalán azt írta, ez az érdeklődési köre. Direkt ezért mentem hozzá, aztán ugyanúgy (rosszul) kezelt, mint a legtöbb orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!