Tegnap megelmeltem magam és megfájdult két oldalt és alul a hasam. Utána kis pötty vér volt a bugyimon. Lehet vmi komolyabb bajom?
hát igen ma megyek.
de azért is tartom kizárónak hogy babás vagyok mert a doki azt mondta nem lehet természetes úton babám.hogy hormon kezelést kell kapjak hogy lehessen.viszont még a mai napig is vérezgetek.eláll és ha kicsit emelek akkor megint elindul.de nem tehetem meg hogy nem csinálok itthon semmit.most szedjük a kukoricát is meg rakjuk közbe rendbe az udvart is.ma viszik el a száraz növényt szóval jól bele kellett húznom ma.de kész vagyok.pl. ma reggel elmentem biciglivel a boltba elötte nem volt semmi bajom mikor hazaértem és elmentem wc-re megint véreztem:(nem tudom mi van
nincs hála az égnek semmi baj
csak pihentetnem kell magam mert egy hajszálér elpattant és mikor emelek vagy biciglizek akkor ez újra pegpattan.a doki azt mondta pihentessem magam és ne emeljek semmi nehezet és ne cangázzak.nem vagyok babás:(sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!